Kantarellfräs med getost

  • Portioner:
  • Cirka tid: 35 min

Perfekt för nyplockade kantareller från skogen!

Ingredienser

Tillagning

1. Skala och skär potatisen i tärningar ca 1x1 cm. Skölj tärningarna i kallt vatten. Ansa kantarellerna och skär löken tunt.

2. Hetta oljan i en stekpanna och stek potatisen tills den är genomstekt och fått fin färg. Lägg i kantarellerna och löken och låt fräsa med potatisen i några minuter.

3. Smula över getosten och blanda ner rucolan. Smaka av med salt och peppar. Ringla till sist över honungen.

4. Hetta upp lite olja i en annan stekpanna och stek köttet på hög värme tills det får fin färg. Krydda med salt och peppar. Fördela kantarellfräset på fyra tallrikar och toppa med köttet. Garnera med t.ex timjan.

Du gillar kanske också

Receptet av LeChef Antal recept: 219 st

Lagar mat lite nu och då :D