Dubbelmarinerad fläskfilé

  • Portioner:
  • Cirka tid: 90 min

Perfekt till buffén eller när du vill fixa middagen i förväg.

Ingredienser

Tillagning

Blanda ingredienserna till marinad 1.
Häll upp i dubbla plastpåsar, lägg i köttet och knyt om.
Låt ligga i kylen över natten.

Ta upp köttet och torka av.
Bryn runt om i lite olja i stekpanna.
Stek i 125 grader i ugnen tills innertemp blir 65 grader.
Låt svalna lite.

Blanda ingredienserna till marinad 2.
Skiva köttet och lägg i marinaden i minst 2-3 timmar.
Gärna över natten.

Servera kallt eller ljummet, kanske till en het gurksallad.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.