Grönkålssallad med fetaost och granatäpple

  • Portioner:
  • Cirka tid: 30 min

Ingredienser

Tillagning

Skölj och skär grönkålen i grova bitar, men ta inte med de grova stjälkarna längst ned.
Strimla purjolöken i tunna skivor.
Hetta upp oljan i en panna och stek purjolöken på medelvärme i några minuter.
Tillsätt grönkålen och låt den bara precis mjukna i en minut.
Krydda med salt och peppar och lägg upp grönsakerna på ett fat.
Dela granatäpplet och pilla loss kärnorna.
Smula fetaosten i mindre bitar.
Lägg upp fetaost och granatäpple tillsammans med rostade pumpafrön över grönkålen.
Blanda dressingen och ringla över salladen.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.