Panerad Hummer i ugn

  • Portioner:
  • Cirka tid: 0 min

En underbar förrätt som går snabbt att göra och är väldigt enkel att tillreda.

Ingredienser

Tillagning

Dela humrarna på längden. Ta ut köttet från huvud och stjärt och rensa bort innandömmet.
Krossa klorna med en nötknäppare och pilla ut köttet. Tärna allt kött i småbitar.http://www.receptplatsen.se/editrecipe.php?op=new#
Pensla skalen med olja på utsidan och bryn köttet i smör några minuter med vitlök, örter, kajenpeppar och salladslöken. Smaka av med salt och peppar.
Häll blandningen i skalen och täck med ströbröd och persilja och klicka över lite smält smör. Grilljera i ugn på 275 grader i fem minuter eller tills de fått fin färg.
Servera och nut av ljuvlig doft, utseende och smak!

Du gillar kanske också

Receptet av Barakock Antal recept: 33 st

Glad amatörkock som älskar att laga och äta god mat!