Lövbiff och Pappardelle

  • Portioner:
  • Cirka tid: 15 min

Ingredienser

Tillagning

Skär lövbiffen i 2 cm breda strimlor.
Skala och skiva den gula löken.
Skala och skiva vitlöksklyftan.

Fräs köttet i lika dekan smör och rapsolja i en knapp minut i en stekpanna
Lyft över till en kastrull.
Fräs den gula löken en halv minut i pannan innan den åker i kastrullen med köttet.
Slå vatten och fond över kött och lök.
Tillsätt vitlök.
Koka upp och red av med Maizena löst i vatten.
Sjud allt i 4 min.
Smaka av med olja, salt och peppar.

Koka papardelle enl. anvisn.
Låt broccolibuketterna åka snålskjuts i pastakastrullen i ett par min.
Låt den färdiga pastan rinna av i durkslag innan den blandas med kött och riven ost.
Garnera med färsk basilika och körsbärstomater.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.