Kycklinggratäng med dijonsenap och basilika

  • Portioner:
  • Cirka tid: 45 min

Ingredienser

Tillagning

Sätt ugnen på 200 grader.
Putsa kycklingfiléerna och banka ut dem försiktigt om de är ojämna.
Stek i smör så att de får en fin yta.

Skiva tomaten tunt.
Lägg filéerna i en ugnsfast form och lägg på tomaterna.
Repa av alla basilikablad och hacka, strö sedan över.

Rör ut dijonsenapen i grädden och pressa i vitlöken.
Blanda med crème fraiche och salta och peppra.
Häll över kycklingen och strö över ost.
Gratinera i 20-25 minuter.

Koka haricot vertes i lättsaltat vatten i någon minut. Servera med gratängen.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.