Smörgåstårta - Grundglasyren

  • Portioner:
  • Cirka tid: 10 min

Ingredienser

Tillagning

Med stavmixer:
blanda ägg, senap, vinäger, salt och peppar.
Häll på oljan ovanpå äggblandningen.
Sätt ner stavmixern i botten på mixerkärlet och börja mixa.
Dra mixerna sakta uppåt medan majonnäsen tjocknar.

I kannmixer: blanda ägg, senap, vinäger, salt och peppar.
Börja mixa och häll i oljan lite i taget så att majonnäsen tjocknar.

Vispa crème fraichen med elvisp tills den tjocknar och blir fast i konsistensen.

Blanda majonnäs och crème fraiche och smaka av med vitpeppar och salt eller vinäger så att du trivs med balansen sälta/syra.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.