Köttfärsbiffar med pasta och grönsaksröra

  • Portioner:
  • Cirka tid: 45 min

Ingredienser

Tillagning

Koka pastan i rikligt med lättsaltat vatten enligt förpackningens anvisning.

Blanda färsen med 1/4 av fraichen, 2/3 av saltet, hälften av pepparn och pressade vitlöksklyftor.

Forma färsen till små biffar som steks i hälften av oljan ca. 4 min per sida.

Skölj, kärna ur och småtärna paprikorna.
Skölj och småtärna squashen.
Fräs paprika och squash i resten av oljan.

Rör i fraichen och smaka av med resten av saltet och pepparn.
Låt röran puttra några minuter.

Servera pastan med biffarna, grönsaksröra och bröd.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.