Laxlasagne

  • Portioner:
  • Cirka tid: 75 min

Ingredienser

Tillagning

Ugn 200 grader.

Dela laxfilé i 4 bitar.
Marinera bitarna i soja 20-30 min.
Tina spenaten, krama ur vattnet och fräs i smör.
Krydda med peppar och muskotnöt.

Sås:
Smält smöret och rör i mjöl.
Tillsätt mjölk under vispning och koka ca. 5 min.
Smaka av med kryddor.

Smörj en ugnssäker form, ca. 18x20x7 cm.
Bottna med sås och spenat, lägg ett lager lasagngeplattor ovanpå och fortsätt varva så med ett lager lax i mitten.
Avsluta med béchamelsås och strö över rikligt med riven ost.
Grädda i ca. 30 min.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.