Bouillabaisse med vitlöksaioli

  • Portioner:
  • Cirka tid: 60 min

Ingredienser

Tillagning

Skala och hacka grönsakerna.
Smält smör och fräs saffran en stund innan du lägger i alla grönsaker.
Fräs grönsaker, saffran och tomatpurén och tillsätt sedan vattnet och vin.

Krydda soppan med salt och vitpeppar och tillsätt hummerfond, fiskbuljongen och de krossade tomaterna.
Låt allt koka så länge som ni känner att ni har tid - ju längre desto bättre.

Antingen tärnar ni upp fisken rå och tillsätter den 20 min innan servering, viktigt att det inte är för hög värme när fisken åker i, den skall inte koka.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.