Lammkorv med färsk fettuccine och salvia

  • Portioner:
  • Cirka tid: 30 min

Uppläggning: Strö över riven parmesanost och grovmalen svartpeppar. Garnera med salviablad.

Ingredienser

Tillagning

Skala och klyfta gullöken, hacka vitlöken och kärna ur paprikorna.
Skär paprikan i stora strimlor, kärna ur och finstrimla
chilin.
Grovhacka salvia och riv parmesanost.

Skär korven i skivor och stek den i olivolja på medelstark värme i en gjutjärnsgryta tills den fått fin färg.
Lägg i smöret och blanda runt.

Lägg i lök, chili och vitlök.
När du stekt löken mjuk lägger du i paprikan, salvia och lagerbladet, låt steka i en minut.

Häll i 3 dl vatten och 20 g riven parmesanost, lägg på locket och låt sjuda i ca. 5 min..

Koka pastan enligt anvisningarna på paketet.
Häll av pastavattnet och lägg sedan pastan i gjutjärnsgrytan och rör om ordentligt.
Smaka av med salt och peppar.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.