Napoleonsemla

  • Portioner:
  • Cirka tid: 45 min

Ingredienser

Tillagning

För grundrecept - sök på grundrecept semmelbullar.

Tina bären och häll bort överskottsvätska, men spar lite till redning.

Rör ihop smöret med florsocker, äggula och lite hallonsaft.
Vispa grädden.

Skär ett lock på semlan, och gör ett hål i bullen som du kan lägga fyllningen i.

Lägg 2-3 msk bär i botten på varje semla.
Täck med smörkrämen.
Lägg 1 matsked bär på smörkrämen.
Fördela vispgrädden mellan semlorna.
Varva med lite hallon och grädde igen.
Sätt sedan på semlans lilla lock.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.