Saftig köttfärslimpa

  • Portioner:
  • Cirka tid: 60 min

Ingredienser

Tillagning

Värm ugnen till 200 grader.

Blanda ströbröd, potatismjöl och mjölk, låt svälla några minuter.

Under tiden blanda ihop färskost, senap och herbe de provense till fyllningen.

Blanda ner färsen, ägget, löken, salt, peppar i ströbrödsblandningen, blanda väl.

Bred ut färsen på en vattensköljd skärbräda och platta ut den till en platta 20x30 cm.

Fördela fyllningen i mitten och rulla ihop till en limpa.
Lägg limpan i en ugnsfast form och pensla med flytande margarin.

Grädda köttfärslimpan i mitten av ugnen ca. 50 min.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.