Honungsrabarber med myntagrädde

  • Portioner:
  • Cirka tid: 30 min

Ingredienser

Tillagning

Rabarber:
Mortla kardemummakärnorna.
Skala och skär rabarbern i ca. 3 cm långa bitar.
Lägg ut ett dubbelt folieark.
Lägg på rabarbern, ringla över honungen och fördela på smöret och kardemumman.

Vik ihop till ett platt paket, lägg det på glöden ca. 15 min.

Myntagrädde:
Plocka och strimla myntabladen.
Skölj limen och riv det yttersta av skalet.

Vispa grädden tillsammans med vaniljsocker och florsocker.
Vänd ner mynta och limeskal.
Smaksätt med några droppar limesaft.

Servera rabarbern med mynta- och limegrädde.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.