Cederträgrillad Coholax med Brown Sugar Dijon Glaze

  • Portioner:
  • Cirka tid: 30 min

Ingredienser

Tillagning

Blöt planka i vatten i 1-2 tim.

Värm en kol- eller gasgrill till medelhög värme.
I en skål, blanda senap, socker, peppar, och salt till glasyr.

Placera lax ovanpå plankan.
Med hjälp av en sked eller spatel, fördela senapsglasyren jämnt ovanpå laxen.

Placera cederträplankan i mitten av grillen och stäng locket.
Grilla i 15-25 min, beroende på din grill.
Grilla tills den inre temperaturen i laxen når 135 ° C eller flingor lätt med en gaffel.

Servera genast, precis utanför planka.

Anmärkningar:
Vill du ha mer ceder smak?
Efter blötläggning ceder grillning plankan, placera plankan på den tända grillen i 5 minuter tills den börjar char på undersidan.
Vänd på plankan och placera laxen på förkolnade sidan av plankan.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.