Kycklinggulasch

  • Portioner:
  • Cirka tid: 30 min

Ingredienser

Tillagning

Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.

Gulasch:
Skala löken och hacka den grovt.
Dela, kärna ur och skär paprikorna i bitar.

Bryn löken i hälften av oljan i en gryta tillsammans med mortlad kummin några minuter tills löken börjar få färg.
Rör ner tomatpurén och fräs ytterligare någon minut.
Tillsätt tomatkross och buljong och låt det koka upp.

Bryn färsen i resten av oljan i en stekpanna, lägg över den och paprikan i grytan.
Låt koka ca. 5 min.
Smaka av med salt och peppar.

Persiljekräm:
Skala och riv vitlöken.
Hacka persiljan.
Blanda vitlöken och persiljan med crème fraichen.
Smaka av med salt och peppar.

Servera kycklinggulaschen med persiljekrämen och riset.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.