Halloweenrecept: Dallrande maskar

  • Portioner:
  • Cirka tid: 45 min

Ingredienser

Tillagning

Tag åtta genomskinliga dricksglas.
Blanda jellon med de olika dryckerna,
Vi valde att smaksätta körsbärsgelén med tranbärsjuice, limejellon med kaktusfestis och citronjellon med citron-måltidsdryck.

Börja med en gelésort.
Häll 1- 2 cm i varje glas.
Om du tycker att det är svårt, gör markeringar på glaset.

Låt gelén stelna.
Fortsätt därefter med nästa jello.
Då gelén är stelnad, frigör den från glaset med hjälp av varmt vatten.
Spola glasets utsida försiktigt.
Garnera med gelégodis.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.