Grodlår med citron och vitlök

  • Portioner:
  • Cirka tid: 45 min

Ingredienser

Tillagning

Skålla grodlåren i kokande vatten och citronjuicen.
Torka dem torra och doppa dem i mjölk. Krydda med Tony's Creole Seasoning och lägg låren i en ugnsfast form.

Smält smöret, smaksätt med Wine n Pepper Sauce, i vitlök och persilja och häll över grodlåren.

Sätt in i ugn och grilla i 200°.
Vänd låren och pensla med skyn från formen efter 10 min, och grilla i ytterligare 10 min, eller tills låren fått färg.

Servera med Green Onion Dressing (se sidan 109) eller Garlic Power Sauce (se sidan 109), och vitt bröd att doppa i såsen.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.