Jitterbuggare

  • Portioner:
  • Cirka tid: 45 min

Ingredienser

Tillagning

Hacka ihop smör och mjöl i en bunke och arbeta ihop till en deg.
Platta ut degen på plastfolie till en rektangel ca 15x20 cm, låt vila i kyl ca. 10 min.
Sätt ugnen på 175°.
Vispa äggvitan till ett vitt skum.

Tillsätt socker och fortsätt vispa till ett fast skum.
Bred marängen över degen.
Rulla ihop som en rulltårta, låt vila i kyl ca. 10 min.
Skär degen i ca. 1 cm tjocka skivor och lägg på plåtar med bakplåtspapper.

Grädda i mitten av ugnen ca. 15 min.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.