Grillad kalkonfilé

  • Portioner:
  • Cirka tid: 30 min

Ingredienser

Tillagning

Lägg ut två bitar kraftig aluminiumfolie på arbetsbänken.
Linda in kalkonfiléerna i bacon och placera dem mitt på folien.
Strö över hackad persilja och timjan.
Salta lätt och tillför svartpeppar.
Droppa lite olja över och packa in ordentligt i folien.

Grilla kalkonfiléerna över glöd i 20 min.
Lyft paketen av grillen och låt dem dra 5 min innan de öppnas och skivas upp.

Servera med fullkornsbulgur som kokats i grönsaksbuljong.
Blanda bulguren med finhackad paprika, gärna både röd och grön, samt hackad persilja.
En god sommarsallad smakar alltid gott till.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.