Fetaost- och kycklingpaj

  • Portioner:
  • Cirka tid: 60 min

Ingredienser

Tillagning

Bena ur kycklingen och skär köttet i mindre bitar.
Rulla ut smältdegen, klä formen, ca. 27 cm i diam., med degen och låt snibbarna hängs över kanten.
Nagga degen.

Fördela i skalet kycklingkött, fetaost, oliver och delade körsbärstomater.
Pensla kanterna och snibbarna med uppvispat ägg.

Vispa ihop äggstanningen, tillsätt ca. 1/2 kruka hackad basilika, salt och peppar.
Häll äggstanningen över formen.
Grädda i 200 grader, tills äggstanningen stelnat, ca. 40 min.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.