Revbensspjäll

  • Portioner:
  • Cirka tid: 100 min

Ingredienser

Tillagning

Köp revbenen knäckta så att det går lätt att skära upp när de är färdigstekta.

Sätt ugnen på 175 grader.

Blanda ihop kryddor och soja med smöret och pensla på köttet.

Lägg köttet med bensidan uppåt i en långpanna och häll på så mycket vatten att det täcker plåtens botten.

Stek 30-40 min i ugnen.

Vänd revbenen, pensla på lite mer kryddblandning och låt steka ytterligare 30-40 min.
Ös köttet då och då och späd med mer vätska om det behövs, det ska alltid finnas lite vätska på botten av plåten.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.