Grillad hajmal med smörslungad potatis och kräftröra

  • Portioner:
  • Cirka tid: 45 min

Ingredienser

Tillagning

Hacka röd lök, äpple dill och kräftstjärtar.
Blanda med creme fraiche och skal från en halv citron.
Rör sist i caviaren och smaka av med salt och peppar.
Ställ svalt.

Gnugga potatisen ren och koka den mjuk i saltat vatten.
Slå av vattnet och ringla över ordentligt med smör.
Riv över dill och salta.
Värm på snabbt innan servering och skaka runt allt i katrullen.

Tina hajmalen och grilla den på ett grillnät med pressad lime och kryddor.
Servera med kräftröra, dillslungad potatis och vinet nedan.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.