Pannbiff med potatismos

  • Portioner:
  • Cirka tid: 40 min

Ingredienser

Tillagning

Skala och skär potatisen i mindre bitar.
Koka i saltat vatten tills den är mjuk, ca. 15 min.
Mosa potatisen med en potatisstöt eller en kraftig gaffel.
Blanda med mjölken och smöret till ett luftigt mos.
Salta och peppra.

Pannbiffar;
Blanda ströbröd och ägg i en bunke.
Tillsätt färs, lök, morot, salt och peppar.
Blanda till en jämn smet.
Forma 4/8/12 biffar.
Hetta upp smör och olja i en panna och stek biffarna 5 min på varje sida.

Servera med potatismos, morot och delade tomater.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.