Ostbuffé

  • Portioner:
  • Cirka tid: 10 min

Fransk dessertost ur familjerna vitmögel, grönmögel och kittostar som alla finns pastöriserade eller opastöriserade. Välj en pastöriserad Brie och en Brie de Meaux som är opastöriserad. Undvik lantbrie. Inte lika kraftiga i smak är Bleu d'Auvergne och Saint-Agur. Låt Cambozola representera de populära grön- och vitmögliga ostarna såvida du inte väljer en krämig gorgonzola, t ex den välkända och alltid säkra Colombo. Kittostar kan lukta illa, men smaka himmelskt som den underbara Münster och klassikerna Pont-l'évêque och Livarot. Vacherol och Chaumes är.

Ingredienser

Tillagning

Beräkna 200 g ost per person av all denna härlighet.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.