Hängmörad entrecôte med italienskt kryddsmör och krispig sallad

  • Portioner:
  • Cirka tid: 20 min

Ingredienser

Tillagning

Förberedelser:
Ta fram köttet i god tid så att det är rumstempererat när du börjar grilla.
Gnid in salt och peppar.

Tillagning:
Blanda smöret med övriga ingredienser i kryddsmöret och rulla ihop det i platsfolie.
Förvara i kylskåp tills servering.

Skölj krispsalladen noggrant, droppa över olivoljan och riv en bit lagrad parmesanost över.

Grilla köttet ca. 1 min på varje sida tills det fått en frestande färg.
OBS!
Låt köttet vila i 10 min innan du skär upp det så stannar köttsaften kvar.

Servera entrecôten med en rejäl bit kryddsmör och den fräscha salladen och njut!

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.