Schweizerkyckling

  • Portioner:
  • Cirka tid: 30 min

Ingredienser

Tillagning

Lägg kycklingfiléerna på skärbrädan, håll fast dem med öppen hand och skär dem försiktigt i en över-och underdel.
Salta och peppra in-sidan lätt och fyll dem med skinka och smakrik ost.
Vik ihop runt fyllningen och vänd schnitzlarna i tur och ordning i vetemjöl, uppvispat ägg och veteströbröd.

Hetta upp en stekpanna, tillsätt smör och rapsolja och lägg i schnitzlarna.
Sänk värmen till ungefär hälften och stek ca. 4-5 min per sida.
De ska vara helt genom-stekta utan att bli brända.

Ta upp schnitzlarna och håll dem varma.
Stek potatisen och servera med ärtor eller blandad sallad och citron.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.