Örtdressade laxtärningar med senapssås

  • Portioner:
  • Cirka tid: 30 min

Ingredienser

Tillagning

Skär bort skinnet och skär laxen i tärningar 2-3 cm stora.
Koka upp alla ingredienser till lagen och låt den koka några minuter.
Lägg ner laxbitarna och låt dem sjuda 5 min.
Låt dem kallna i lagen.

Finhacka dillen och klipp krassen.
Blanda.
Låt laxen rinna av väl.
Spara gärna buljongen, den är god bas till en soppa.
Blanda försiktigt laxbitarna med dillen och krassen.
Lägg upp i en serveringsskål och garnera med lite citron.

Sås:
Blanda ingredienserna till såsen och smaka av med lite salt och nymald peppar.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.