Oxchili med kakao, öl och koriander

  • Portioner:
  • Cirka tid: 180 min

Långkok

Ingredienser

Tillagning

Bryn köttet runt om på hög värme i olja i en gryta.
Tillsätt fläsk, lök vitlök och chili och blanda runt.
Blanda ner tomatpuré, kakao och kryddor.
Häll på tomater, öl, barbequesås och vatten.
Krydda med lite saft och peppar.

Låt sjuda under lock ca. 2 tim.
Rör då och då.

Ta av locket och låt koka ihop tills köttet är helt sönderkokt, ca. 30 min.
Chilin ska vara rejält ihopkokt och kladdig.

Servera med sallad, grönsaker, koriander och tortillabröd.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.