Grillad fläskfilé med melonsallad och fetaost

  • Portioner:
  • Cirka tid: 45 min

Fantastisk sommarmiddag!

Ingredienser

Tillagning

Sallad: Rosta pinjenötterna i en torr, het stekpanna och låt dem svalna. Grovstrimla salladen och lägg den på ett stort fat.

Skär bort skalet på melonen. Dela, kärna ur och skär melonen i 2 cm stora tärningar. Fördela melontärningarna över salladen. Smula över fetaosten och strö över oliverna.

Blanda vinäger och olivolja. Smaka av med salt och peppar. Ringla över dressingen och strö pinjenötterna över salladen precis före servering.

Krydda fläskfilén med salt och peppar och grilla den hel med indirekt grillning under lock 15?20 minuter eller tills innertemperaturen är ca 70?C.

Skiva fläskfilén och servera med salladen, rostad eller kokt färskpotatis och bröd.

Du gillar kanske också

Receptet av mickan86 Antal recept: 1 st