Kamutvetepanna med skinka och kyckling

  • Portioner:
  • Cirka tid: 45 min

Ingredienser

Tillagning

Koka upp vatten med grönsaksbuljongtärning.
Lägg i kamutvete, lägg på lock, sänk värmen och sjud i 10 min.
Dra kastrullen till sidan och låt det efterdra i 8 min.

Blanda matlagningsyoghurt och majonnäs.
Smaka av med riven vitlök, salt och peppar.

Hacka gul lök och timjan, skär paprika i bitar liksom skinka och kycklingen i "pyttbitar".
Stek lök, skinka och kyckling ett par minuter i rapsolja.
Tillsätt paprika och krydda med timjan, chili, curry och garam masala.
Vänd ned kamutvetet och låt allt steka samman på medelvärme ett par min.
Smaka av med salt och peppar.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.