Skinksallad med sommargrönt

  • Portioner:
  • Cirka tid: 15 min

Ingredienser

Tillagning

Riv eller skär isbergs-, mashé- och rosésallad i inte allt för små bitar.
Lägg i en stor skål och slå på kallt vatten.
Låt salladsbladen ligga i vattnet några minuter.

Skölj och skär ned körsbärstomater samt rädisor i halvor samt gurkan i bitar.
Skär ner skinkan i bitar med ett par cm sida.
Skölj och strimla salladslökarna.
Tippa upp salladen i durkslag för att så lite vatten som möjligt ska följa med i salladsblandningen.
Blanda allt och garnera med bladpersilja.

Vispa samman olja, vinäger, vatten och senap.
Bjud dressingen separat.
Gott bröd passar alltid till en blandad sallad.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.