Vispa grädde och 1/2 dl florsocker fluffigt. Vispa Mascarponen.
Vänd ner Mascarponen väl i grädden.
Smält chokladen i vattenbad. Blanda ner ca en halv kapsyl konjak i chokladen.
Vispa äggulor och resterande florsockret. Vispa kraftigt lite av den smälta chokladen i ägguleblandningen så den inte separerar. När den smeten är len och smidig vispar du i resten av chokladen
Tag därefter och vispa kraftigt några msk av gräddblandningen i chokladsmeten, när det löst upp sig utan att klumpa sig vänder du ner resten av chokladen i gräddblandningen.
Ställ in i kylen för att stelna.
Koka upp hallonen med lite florsocker, pressa all saft ur bären, sila så endast saften är kvar. Smaka av med florsocker blandat i lite vatten för att undvika klumpar i saften.
Servera i stora djupa tallrikar en härlig hallonspegel toppad med chokladquenellermoussen formad som ägg.