Kycklingfiléer i ugn med vitlök, buljongtärning och grädde

  • Portioner:
  • Cirka tid: 40 min

Ingredienser

Tillagning

Sätt ugnen på 200°.
Bryn filéerna i en stekpanna med smör så de får färg.
Lägg de brynta filéerna i en ugnsform.
Smula buljongtärningarna över kycklingen.
Skala vitlöken och pressa den sedan över kycklingen.
Häll över grädden och tillaga i ugnen ca. 20 min.

Koka under tiden potatis och broccoli mjuka i lättsaltat vatten.
Mosa ihop potatis och broccoli lite grovt.
Rör i smör, muskot och olivolja.
Smaksätt med salt och peppar.
Servera potatisstompet i en skål bredvid.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.