Café de Parissås

  • Portioner:
  • Cirka tid: 15 min

Servera smörsåsen nylagad och fluffig till entrecôten. Servera smörsåsen kall och låt den smälta ut över det heta köttet. En annan bra idé är att bre smörsåsen över avsvalnat kött och sedan låta allt få en snabb upphettning i het ugnsvärme eller under grillvärme.

Ingredienser

Tillagning

Koka vatten och vinäger tills ungefär hälften återstår.
Ställ kastrullen i vattenbad på spisen.
Tillsätt äggulorna och vispa till en tjock kräm.
Rör ner smöret klickvis och rör kraftigt.

Nu ska du ha en tjock och luftig sås/kräm.
Blanda ner övriga ingredienser.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.