Bookmakertoast

  • Portioner:
  • Cirka tid: 20 min

Ingredienser

Tillagning

Blanda fransk senap, olivolja, lite socker och vinäger till en slät dressing.
Skala och riv pepparroten fint.

Kantskär brödet.
Stek brödskivorna i smör och lite olivolja.
Brödbitarna ska få färg men inte bli brända.

Putsa och skär köttet i 4 skivor.
Lägg köttbitarna på stadigt underlag med snittsidan uppåt och banka ut lätt.
Peppra och stek köttskivorna i lika delar smör och olivolja en dryg minut per sida.
Köttet får gärna vara rödrosa i mitten men inte så att det vätskar sig.

Skiva och stek tomterna någon minut per sida.
Lägg ihop de varma smörgåsarna i tur och ordning med bröd, stekt kött, senapsdressing, tomatskivor, riven pepparrot och en avslutande brödskiva.
Servera med rucolasallad och garnera med bladpersilja.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.