Surdegstoast toppad med getost och kantarellstuvning

  • Portioner:
  • Cirka tid: 35 min

Ingredienser

Tillagning

Putsa svampen väl, skala och hacka lökarna fint.
Bryn smöret gyllene och lägg i svampen i stekpannan.
Fräs på hög värme så att svampen får en fin färg.
Pudra över mjölet och blanda runt, tillsätt sedan gräddmjölken och koka långsamt i ca. 2 min.
Smaka av med salt och peppar samt portvinet.
Smula sedan ner getosten och lägg på toastat surdegsbröd.
Gratinera i 200 grader i övre delen av ugnen tills det fått en fin gyllene färg.
Servera med en sensommarsallad och ringlad honung.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.