Spätta och spenat

  • Portioner:
  • Cirka tid: 30 min

Ingredienser

Tillagning

Lägg spenaten i en kastrull och tillsätt vat-ten och grädde.
Lägg på lock och värm på medel till dess spenaten tinat.
Smaksätt med riven grönsaksbuljongtärning och red av med majsstärkelse löst i vatten.
Sjud stuvningen utan lock i 5 min.
Smaka av med salt och vitpeppar.

Salta, peppra och vänd fisken i tur och ordning i vetemjöl, uppvispat ägg och veteströbröd.
Stek fiskarna i lika delar smör och rapsolja.
Beräkna stektiden till ett par minuter per sida.
Snåla inte med fettet eochha inte för het panna.

Dela och stek tomathalvor ett par minuter med snittsidan mot värmen.
Lägg upp och bjud kokt po-tatis, citron och dill till.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.