Kycklingfiléer med mango- och gurkraita och sötsura tomater

  • Portioner:
  • Cirka tid: 30 min

Går även utmärkt att grilla kycklingfilén! Lägg i så fall till en passande marinad eller rub.

Ingredienser

Tillagning

1. Skala och skär mangon i bitar. Skala, kärna ur och tärna gurkan. Strimla myntabladen. Blanda samtliga ingredienser till raitan och låt stå i kylskåpet i minst 1 timme före servering.

2. Sätt ugnen på 175 grader. Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen.

3. Skålla tomaterna i kokande vatten. Lägg dem i iskallt vatten och skala dem. Blanda med de övriga ingredienserna. Smaka av med salt och peppar.

4. Bryn kycklingfiléerna i en het panna med olja. Lägg dem på ett ungssäkert fat och stek mitt i ugnen tills de är genomstekta, ca 12 min. Servera med raita och tomatröra.

Du gillar kanske också

Receptet av LeChef Antal recept: 219 st

Lagar mat lite nu och då :D