Grillad seabream med örter och vitlök

  • Portioner:
  • Cirka tid: 40 min

Ingredienser

Tillagning

Blanda creme fraiche, senap, salladslök och salt.

Ställ kallt.

Värm ugnen till 225 grader. Lägg potatisen med skalet kvar i en långpanna, ringla över olivolja.
Rosta dem gyllenbruna i ugnen 35 minuter, salta.
Skölj fiskarna och klipp bort fenorna, men behåll stjärtfenan.
Snitta skinnet 3?4 gånger på varje sida.

Gnid in fiskarna, in- och utvändigt, med vitlök och salt.
Fyll buken med plockade örter.
Lägg dem i ett oljepenslat dubbelhalster och grilla fiskarna, inte alltför nära glöden, runt om i 15?17 min.

Servera med såsen, potatisen och citron.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.