Gazpacho

  • Portioner:
  • Cirka tid: 10 min

Kall sommarsoppa som gör sig bäst om den får stå ett dygn före servering.

Ingredienser

Tillagning

Blanda de färdiga juicerna, vitlök, hackad buntlök, limejuice och krossad ananas i en stor serveringsskål. Stänk i några rejäla skvättar tabasco (smaka av) och låt stå över natten i kylen.

Till serveringen:
Skala gurkan och tärna den tillsammans med paprikan och häll ner i serveringsskålen. Rör runt ordentligt så alla grönsaker fördelas jämt. Tillsätt sedan de hackade korianderbladen och släpp eventuellt i några räkor för syns skull.

Servera med brödkrutonger i eller med vitt bröd vid sidan om att doppa i soppan. Soppan skall avnjutas väl kyld!

Du gillar kanske också

Receptet av Barakock Antal recept: 33 st

Glad amatörkock som älskar att laga och äta god mat!