Ryggbiff med balsamicoglaze

  • Portioner:
  • Cirka tid: 15 min

Balsamicoglazen kan ersättas med någon annan fruktig balsamvinäger, till exempel mango eller hallon, men då behövs dubbel mängd.

Ingredienser

Tillagning

Krydda köttet med salt.
Skala och skiva vitlöken.
Blanda vitlöken med 1/2 dl glaze.
1 dl olja och rosmarin.
*Häll marinaden över köttet och marinera i kylen ca 24 tim.

Skala och skiva löken.
Fräs löken i 2 msk tills den mjuknat.
Häll över 1/2 dl glaze och låt den koka in.
Lägg löken på ett serveringsfat.

Stek eller grilla biffarna 2-3 min på varje sida.
Låt dem vila ca. 5 min.

Skär köttet i tunna skivor och lägg den på rödlöken.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.