Pulled pork på asiatiskt vis

  • Portioner:
  • Cirka tid: 60 min

Ingredienser

Tillagning

DAG 1
Lägg köttet i en gryta, häll över barbecuesåsen,olivolja, paprikapulver och cayennepeppar.
Sätt ugnen på 110 grader.
Sätt in grytan i ugnen.
Efter ca 9 timmar tar du ut den.

DAG 2
Hojjsansås:
Blanda allt i en skål, klart.
Ställ åt sidan.

Pannkaka:
Blanda smeten och stek dem på svag värme.
Dra ibland lite lite fett i pannan och har du en vissen stekpanna behövs mer fett.
Pannkakorna ska bli bleka och tunna.

Ingefärsrimmad gurka:
Skala och ta bort kärnhuset från gurkan, skär den i 0,5 cm skivor.
Lägg den i en påse och strö över saltet.
Riv ingefäran och lägg i en liten skål, blanda i oljan och vinägern.

Låt gurkan rimmas i ca. 10 min.
Är den för salt skölj den lätt.
Blanda upp gurkan med ingefära, vinäger och olivolja.
Garnera med gröna skott typ krasse, vetegräs eller sallad.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.