Köttbullar med parmaskinka

  • Portioner:
  • Cirka tid: 50 min

Ingredienser

Tillagning

Blanda färs, salt, peppar, senap, ägg, potatis, mjölk och lökpulver.

Forma färsentill jämna, fina bullar.

Hetta upp oljan och smöret i en stekpanna.
Lägg i köttbullarna, men inte för många åt gången.
Skaka pannan så att de blir brynta runt om.
Minska sedan värmen och efterstek dem 3-5 min.
Ta upp köttbullarna och låt dem kallna.
Hit kan du förbereda 1-2 dagar innan.

Linda in ca. hälften av köttbullarna i skinka.

Stek de inslagna köttbullarna runtom i en het stekpanna.

Tillsätt resten av köttbullarna och rosmarin, låt allt bli genomvarmt, ca. 5 min till.

Servera med svartvinbärsgele.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.