Bread pudding med apelsin- och romdoftande russin samt choklad

  • Portioner:
  • Cirka tid: 50 min

Ingredienser

Tillagning

Sätt ugnen på 180 grader.

Blanda rom, apelsinzest och russin och låt dra.

Skär brödet och kanelbullarna i centimeter-stora tärningar.
Blanda ägg, mjölk, socker, grädde och kanel till en jämn smet.

Blanda ned bröd, bullar, choklad och russin i äggsmeten och låt dra i några minuter.

Fördela brödsmeten jämnt i ugnssäkra portionsformar.
Baka puddingarna i ett vattenbad i ugnen i ca. 15 min eller tills de har blivit fluffiga.

Servera med vaniljglass och ripplad sirap.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.