Torskpanna

  • Portioner:
  • Cirka tid: 30 min

Ingredienser

Tillagning

Dela fisken i portionsbitar.
Skala och skiva tomaterna och rödlöken.
Fräs tomater och lök med olivolja i en vid kastrull.
Pressa eller riv i vitlöksklyftan, smula ner buljongtärningen, tillsätt krossade tomater, vitvinsvinäger och timjan.
Salta och peppra lätt.

Lägg i fiskbitarna och sätt på lock.
Sjud fisken sakta i ca. 3 min.
Dra pannan från spisen.
Låt fisken ligga och dra på eftervärmen i 3-4 min.
Smaka av med salt och vitpeppar.

Droppa ner räkorna över fisken och servera allt med kokt potatis eller ris, blandad grönsallad och citron.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.