Stekt lax med grönt och kall citrondressing

  • Portioner:
  • Cirka tid: 25 min

Ingredienser

Tillagning

Dela champinjonerna i bitar, tomaterna i halvor, gurkan i bitar och rödlöken i klyftor.

Blanda dressingen av majonnäs och crème fraiche som smaksätts med vitvinsvinäger, tvättat och rivet citronskal, salt och peppar.

Stek fisken i lika delar smör och rapsolja, ca. 3 min per sida.
Krydda med salt och peppar.
När fisken är klar lyfts den över till tallrikar och grönsakerna tippas i pannan och får woka runt ett par minuter.
Fördela grönsakerna över fisken och toppa med dressing, dill och citron.
Komplettera med ris om du vill.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.