Bräserad lax och primörer med crème fraiche och gräslök - Crock Pot

  • Portioner:
  • Cirka tid: 20 min

Långkok

Ingredienser

Tillagning

Placera alla grönsaker, olivolja, buljongtärning och sojasås i en kastrull, krydda och värm på spishällen (eller använd Sauté Crock-Pot® slow cooker på spishällen).
När det är varmt, placera på värmebasen och sätt på locket.
Koka på Låg inställning i 4 tim, rör om ibland eller koka på Hög inställning i 2-3 tim.

Efter 4 tim tillsätt dragon och lax tärningar.
Rör om ordentligt, vrid upp värmen till Hög inställning och sätt på locket igen.

Koka i ytterligare ca. 20 min eller tills laxen är färdig, koka inte för länge då fisk lätt kokas sönder snabbt.

Tag bort stengodsgrytan från basen och rör i crème fraiche och gräslök.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.