Baconlindad kalkonfilé

  • Portioner:
  • Cirka tid: 30 min

Ingredienser

Tillagning

Linda in kalkonfiléerna i bacon och strö över hackad persilja och timjan.
Salta lätt (tänk på att bacon också tillför sälta) samt peppra.
Lägg köttet på ett ugnsfast fat, ringla över olivolja och sätt in allt i en 175 graders ugn.
Beräkna stektiden till 20 min.

Koka upp vatten och buljongtärning i en kastrull.
Tillsätt bulgur och sjud under lock på låg värme i 20 min,
Rör om och blanda ned bitar av röd och grön paprika samt hackad persilja.

Låt köttet vila några minuter efter tillagning innan det skivas upp och serveras med bulgur och blandad sallad.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.