Grönpepparpasta med krabba

  • Portioner:
  • Cirka tid: 10 min

Enkel rätt med fryst och färdig någon sorts kokt krabba som finns i frysdisken. Gärna kungskrabba som har ljuvligt kött. Går även att byta ut krabban mot kyckling tex. Perfekt om du har över kycklingkött från någon annan rätt då du gjort en hel kyckling i ugnen.

Ingredienser

Tillagning

Tina krabban samt klipp upp krabbskalet och pilla ut allt kött.

Fräs löken i olja och tillsätt sedan grädde, vatten, kycklingfond, morötter och koka några minuter. Rör ner hackad grönpeppar och krydda med caynenepeppar för styrkan. Smaka av med salt och vitpeppar.

Strax före servering så vänd ner krabbköttet och dill.

Servera till pasta och garnera med parmesan.

Du gillar kanske också

Receptet av Barakock Antal recept: 33 st

Glad amatörkock som älskar att laga och äta god mat!